HoReCa-myyntiedustaja pienpanimolle

Liity huikeaan tiimiimme edustamaan Malmgårdin Panimon käsityöoluita! Haemme nyt Helsingin toimipisteellemme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa HoReCa-puolen myyntiedustajaa. Työssäsi pääset sukeltamaan craft-juomien maailmaan ja edustamaan Malmgårdin Panimon lisäksi Saimaa Brewing Companyn sekä Dropp Waterin tuotteita myyntikentällä.

Odotamme sinulta vankkaa myynnin kokemusta ja hyviä suhteita ravintola-alalta. Sinulla on työhön soveltuva kaupallisen alan tutkinto. Olet aktiivinen ja hyvät neuvottelutaidot omaava myyjä, joka on tottunut kiertämään asiakkaiden luona ja etsimään oma-aloitteisesti uusia kontakteja. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn pienpanimoalan ja myyntitehtävien parissa. Tulet osaksi energistä ja innostunutta työyhteisöä kasvuyrityksessä, jonka intohimona on tuottaa Suomen maukkainta craft-olutta ja -siideriä sekä alkoholittomia tuotteita. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 4.12.2020 osoitteeseen rekry@mbhbreweries.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja puhelimitse perjantaina 27.11. klo 15–17 toimitusjohtaja Tomas Lindforsilta, +358 40 724 6020 tai keskiviikkona 2.12. klo 15–17 panimomestari Tuomas Markkulalta, +358 40 736 2894

Vuonna 2016 perustettu MBH Breweries edustaa kotimaisten craft-juomien parhaimmistoa. Yritysperheeseen kuuluvat persoonalliset ja perinteikkäät pienpanimot Malmgårdin Panimo ja Saimaa Brewing Company sekä Itämerityötä tukeva Dropp Water.

Tutustu Malmgårdin Panimoon ja seuraa meitä Instagramissa!