Karpaloinen kanasämppäri

Tämä jouluinen leipä sopii Malmgårdin Jouluoluen kylkeen täydellisesti. Voit myös muokata reseptiä  ja tehdä joulun jälkeen astetta paremman kinkkuleivän!

4 hengelle

1 pkt kanafileitä
1 hiivaleipä
1 pkt pekonia
1 pkt brie-juustoa
4-6 rkl majoneesia
1-2 rkl kokojyvä dijon-sinappia
2-3 rkl karpalohilloa
tuoretta salviaa

Valmistusohje

Laita pekonit kypsymään 200-asteiseen uuniin noin 15-20 minuutiksi kunnes haluttu kypsyys on saavutettu.
(jätä uuni päälle)

Paista kanafileet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Siivuta juusto, sekoita majoneesi ja sinappi.

Leikkaa leipä siivuiksi sekä siivuta levänneet kanafileet.

Sivele majoneesia leipäsiivuihin ja lisää päälle karpalohilloa.

Laita alimmaiseksi kanasiivut ja niiden päälle noin 4 kpl salvianlehtiä. Näiden päälle muutama pekonisiivu ja lopuksi brie-juusto.

Lisää toinen siivu leipää päälle kanneksi ja uunivuuassa uuniin noin 10 minuutiksi, kunnes juusto alkaa sulamaan.

Tarjoile Malmgård Jouluoluen kanssa!

PS. Joulupäivänä voita kasata leivän jäljelle jääneistä ruuista;
kanan voi korvata kalkkunalla tai kinkulla ja juustot vaihtaa sellaisiksi mitä kaapista löytyy.

malmgardin-panimo-jouluolut
malmgård-kanaleipä

MALMGÅRD JOULUOLUT 4,5%

Löydät Malmgård Jouluoluen hyvin varustetuista ruokakaupoista.