Nachoplatteri mangosalsalla, katkaravuilla ja avokadotahnalla

Nauti jaettavasta nachoplatterista hyvässä seurassa ja maukkaan Spelt IPA:n kanssa!

4 hengelle

1 iso pss nachoja
n. 500 g katkarapuja
3 kypsää avokadoa
1 mango
4 normaalin kokoista tomaattia
1 salottisipuli
1 puntti korianteria
1 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 lime
suolaa
voita
oliiviöljyä

Ohje

Ota jäiset katkaravut jääkaappiin sulamaan edellisenä päivänä

Kun alat valmistamaan annosta, niin laita katkaravut valumaan siivilään

Halkaise tomaatit neljään osaan ja poista siemenet

Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja laita kulhoon

Kuori mango ja leikkaa hedelmälihat molemmin puolin kiveä

Kuutioi mango pieneksi ja lisää tomaatin sekaan

Kuori sipuli ja pilko ihan hienoksi

Silppua chili hienoksi

Silppua puolet korianterista hienoksi

Laita avokadon lihat mortteliin ja möyhennä

Lisää puolikkaan limen mehu ja 1 rkl öljyä, sekoita

Lisää 2 tl silputtua chiliä, 2 rkl korianteria ja 1 rkl sipulia, sekoita ja mausta suolalla

Lisää tomaatin ja mangon sekaan puolikkaan limen mehu, 1 rkl öljyä ja 1 rkl sipulia

Mausta suolalla ja sekoita

Laita pannulle 1 rkl voita ja kaada päälle öljyä

Lisää pannulle loput chilit, sipulit ja hienonnettu valkosipuli

Paista valutetut ravut kuumalla pannulla sekoitellen noin 5 min ja laita tarjoiluastiaan

Kasaa annokset jokaiselle tai tee yksi iso platteri, josta jokainen voi napsia ruokaa ja nauttia Malmgård Spelt IPA:a kyytipoikana!

Resepti: Henri Heinonen / Taste of Nikinmäki
www.tasteofnikinmaki.fi

nachoplatteri-ipa
spelt-ipa-nachoplatteri-web

MALMGÅRD SPELT IPA 5,5%

Löydät Malmgård Spelt IPA:n hyvin varustetuista ruokakaupoista.