Uutuuksia Malmgårdin Panimolta!

Malmgårdin Panimo julkaisee uuden kauraolutsarjan sekä ensimmäisen alkoholittoman oluensa

Malmgårdin Panimo tuo syksyn markkinoille kauraolutsarjan, jolla panimo kunnioittaa kotimaista maanviljelyperinnettä. Sarja on valmistettu yksinoikeudella K-ryhmälle ja on osa heidän Tuottajalle kiitos -toimintamalliaan, jolla tuetaan suomalaisia tuottajia ja maataloutta tuotteen myynnistä kertyvän tukirahan kautta.

Loviisalaispanimo on tunnettu laatuoluistaan, joissa loistaa Malmgårdin tilan omat perinneviljat. Kauratuotteiden suosio on ollut usean vuoden nousussa, mikä inspiroi panimotiimiä omistamaan oman sarjan tälle kotimaiselle superviljalle. K-ryhmän kaupoissa myytävään kauraolutsarjaan kuuluvat:

Oat IPA 4,9%

Kullankeltainen, kauraisen pehmeä ja sitruksisen hedelmäinen IPA, jonka tasapainoisen katkerassa jälkimaussa voit aistia trooppista hedelmäisyyttä ja kevyttä havuisuutta.

Vienna Lager 4,9%

Kuparinsävyinen, keksimäisen maltainen ja tasapainoinen lager. Kauran pehmeys, speltin pähkinäinen puraisu sekä kevyt paahteisuus luovat monivivahteisen mutta helposti lähestyttävän makukokonaisuuden.

Oat Ale 0,5%

Malmgårdin ensimmäinen alkoholiton olut on Oat Ale 0,5%. Tämä alkoholiton pale ale täyttää aistit runsaalla hedelmäisyydellä, kauraisella pehmeydellä sekä miellyttävän tasapainoisella katkeruudella.

Kauraolutsarjan lisäksi panimo julkaisee syksyllä kaksi uutta tölkkiolutta, jotka tulevat myyntiin S- ja K-ryhmän kauppoihin.

Malmgård Cream Ale 4,7%
on vaalea, hedelmäinen ja kermaisen pehmeä ale, jossa yhdistyvät kauran täyteläinen maku sekä speltin rapsakka puraisu. Jälkimausta löytyy kevyttä yrttimäistä katkeruutta.

Malmgård Schwartz 5,0%
on tumma, hedelmäinen ja karamellisen maltainen olut, joka yllättää pehmeydellään ja tasapainoisuudellaan. Jälkimaussa esiin nousee kevyt paahteisuus sekä speltin tuoma pähkinäinen puraisu.